Мерки за безопасност | Hotel Landmark Creek Plovdiv

Мерки за здраве и безопасност

Благодарим Ви, че ни се доверихте и избрахте да бъдете наш гост! 

Бихме искали да Ви информираме за някои промени, които направихме, за да гарантираме Вашето спокойствие по време на престоя Ви в хотела. 

За нас, екипът на Ландмарк Крийк Хотел, е удоволствие да Ви посрещнем и да се погрижим за Вашия максимален комфорт и спокойствие. Вашата сигурност и добро здраве са на първо място!Разработихме и прилагаме подобрени стандарти за почистване за всички отдели в комплекса.Действията ни са съобразени изцяло с препоръките и указанията на здравните институции. 

При настаняване

Най-учтиво молим да ни окажете съдействие и да ни позволите да измерим Вашата температура с безконтактен термометър. Моля, спазвайте нашите препоръки за физическа дистанция като изчаквате реда си във фоайето, на разстояние от останалите гости. От рецепция може да получите дезинфектант за ръце, предпазна маска и ръкавици. 

Помещения за настаняване

Критериите за почистване на стаите след всеки престой са допълнително завишени. Специално внимание се обръща на дезинфекцирането на ключове и контакти, телефон, дистанционно управление, кранове и смесители, дръжки на брави, мебели и повърхности. Декоративните възглавници, шалове и рекламните материали са премахнати от стаите. Всички стъклени и порцеланови чаши са заменени с чаши за еднократна употреба. С цел ограничаване на контактите със служители на хотела, към настоящия момент не можем да Ви предложим услугата “носене на багаж”. 

Закуска

Обичайната закуска на блок маса е заменена с Меню закуска, когато гостите в хотела са до 30 човека. Меню закуска ще получите при настаняване. Моля, направете своя избор и уведомете рецепция за избрания от Вас час за закуска. В случай, че гостите са повече от 30 човека, закуската е на блок маса, като сме осигурили защитни прегради и сме взели всички необходими мерки. 

Лоби бар.

Работно време: от 10:30 до 23:00 часа. 

Ресторант-градина

Предприели сме всички необходими хигиенни и предпазни мерки, за да гарантираме Вашата безопасност по време на хранене — покривка за еднократно ползване, прибори в индивидуални защитни опаковки, спазване на указаната дистанция между масите, дезинфекция на маси и столове. Работно време: от 07:00 до 23:00 часа. 

Румсървис

Предлагаме този вид услуга като във връзка с настоящата ситуация сме предприели всички необходими хигиенни и предпазни мерки.

Хотелско домакинство.

Освежаването на стаите се извършва след предварително уточнен час от Вас със служител на рецепция. Нашият екип от камериерки е на Ваше разположение. Моля да ни уведомите и в случай, че не желаете стаята Ви да бъде почистена. 

Пране/Химическо чистене

Услугата се предлага ежедневно. Моля, оставете предназначените за пране вещи върху леглото, в торбата за пране, за да бъдат взети от нашето домакинство. Изпраните дрехи ще получите до 18:00 часа на следващия ден. 

Уелнес център

Предприели сме всички необходими хигиенни и предпазни мерки, за да гарантираме Вашата безопасност по време на престоя Ви в Уелнес център. За повече информация, моля, обърнете се към Уелнес рецепция.

Работно време: от 08:00 до 20:00 часа.

Фитнес център

Съгласно изискванията, в залата не се допускат повече от 10 посетителя. Моля, заявете на рецепция предпочитания от Вас час за тренировка. Работно време: от 08:00 – 20:00 часа. 

Открит басейн

В тази зона ще Ви помолим отново да ни позволите да измерим Вашата температура. Наш служител ще Ви настани и ще предостави персонална кърпа за шезлонг. Осигурен е спасителен пост от 9:30 до 19:30 часа. 

Велосипеди

Предлагаме велосипеди за разходка срещу допълнително заплащане. Условията за ползването им може да получите на рецепция.

Ние ще се погрижим!

Ако почувствате здравословно неразположение, моля уведомете по телефона служител от рецепция. Нашият персонал е обучен как да Ви помогне! В случай, че имате въпрос или нужда от допълнителна информация, моля обърнете се към член на нашия екип. Ние с радост ще Ви окажем пълно съдействие. 

Пожелаваме Ви приятен престой!

Абонамент за Нюзлетър

Следете нашите интересни предложения!