Ландмарк Крийк с наградата на Trip Advisor | Hotel Landmark Creek Plovdiv

Новини

Ландмарк Крийк с наградата на Trip Advisor

ян. 15, 2018

Топли поздрави от Ландмарк Крийк! За нас е изключителна гордост, че хотелът за четвърта поредна година е удостоен с престижната Travellers Choice Award на TripAdvisor. Сърдечни благодарности на всички наши гости, фенове и поддръжници! Получаването на наградата на TripAdvisor е удовлетворение за целия ни екип!

За нас е чест да получим този забележителен вот на доверие към нашето качествено обслужване и отлични постижения! Благодарим на Вас – нашите прекрасни гости, за това, че отделихте време, за да споделите своите ценни мнения и препоръки, така че да можем да рафинираме нашия сервиз и да се наредим на 1 място в Южна България и на 11 място сред топ 25 хотелите в цяла България
Очакваме с нетърпение отново да приветстваме всички Вас!

Наградата „Избор на пътешествениците“ е най-голямото отличие предоставяно от TripAdvisor.
През петнадесетте години, в които се провеждат тези награди, TripAdvisor отличава най-добрите хотели в света, въз основа на милионите отзиви и мнения, събрани за изминалата една година от пътуващите по целия свят. Тези годишни награди изтъкват „най-доброто от най-доброто“, като обслужване, качество и удовлетвореност на клиентите от настаняването им в хотели, дестинации, атракции и дори марки и продукти.

Абонамент за Нюзлетър

Следете нашите интересни предложения!